Gästspel 3 & 4 februari kl 19!

ÖVER MIN DÖDA KROPP av Manda Stenström med Magnus Rosén. En pjäs som behövs! En innerlig och förargad föreställning om gamlingen Holger Anderssons innersta tankar och sanningar,där komik och allvar går hand i hand...
OBS! Nästa gästspel 22/2 kl 19: BAKOM LEENDET med Eva Ahlberg


"En sådan här pjäs måste få växa fram. Den måste få tid att mogna. När den väl gjort det tager man kontakt med en betydligt yngre, kvinnlig dramatiker som får gjuta liv i den. Någon som kan locka fram det lilla barnet i gubben.

Hemmasnickrad filosofi, kännedom om utanförskap, konsten att se under ytan, politiskt intresse och en tro på livet bortom det religiösa blandas till en fluffig deg och humorn är jästen som skapar detta sceniska baklängesverk.

Energin och engagemanget är stort så 50 minuter räcker gott." /Magnus


"...för även om föreställningen har ett drag av en "grympy old man-rant" har Holger Andersson fått en spjuveraktig glimt i ögat och levererar entusiastiskt one-liners som får publiken att skrika av skratt.

Han må befinna sig på dödens rand men han är ännu full av liv, något darrig och förvirrad men han har massor kvar att ge, både goda råd och berättelser.              Om bara någon har tid att lyssna."

Pia Lindestrand, Tidningen KULTUREN

Boka biljetter via Kulturpunkten eller info@teateruno.se
Biljettpris: 180 kr, stud o pens 120 kr
Föreställningslängd: ca 50 minuter

- i samarbete med SENSUS - «« Tillbaka