Välkommen till Teater UNO!

- den lilla teatern med det stora engagemanget - och till vår scen på Esperantoplatsen, ett stenkast från Järntorget, vid Kungsgatans början...
På Esperantoplatsen repeterar vi och spelar våra egna föreställningar – när vi är ute och turnerar – vilket vi gör en hel del och ofta på högstadieskolor – samarbetar vi gärna med andra och tar emot intressanta gästspel. Läs gärna mer om föreställningarna här intill (samt under fliken Repertoar)!-titta oxå gärna in hos våra trevliga grannar på trivsamma Språkcaféet i våningen under oss!

VÄL MÖTT!


Välkommen till oss!
...och till föreställningar både på egen scen och på turné samt till intressanta gästspel...

Läs mer »»

40 ÅR - TACK FÖR KAFFET OCH ÅTER TILL RÖTTERNA!
Nyss fyllda fyrtio återvänder vi till högstadiets korridorer - platsen där en gång allt började... 10 april har vi premiär på LÄGG DIG INTE I DET HÄR! DEL 6: SLUTET?

Läs mer »»

FLYGA HÖGT - flyger vidare!
Turnépremiär 1 februari! Tack all publik för en fantastisk spelperiod på Esperantoplatsen, utsålda föreställningar och ett härligt mottagande - nu bär det iväg på turné!
“Pia Naurin har skrivit en luftig text som går i vemod och leende och som Åsa Eek Engquist i Staffan Nattséns regi förvaltar väl.”
Tomas Forser, Dagens Nyheter

Läs mer »»

LYSSNA PÅ MIG!
Vårt uppskattade processdrama inspirerat av elevers tankar och texter kring Barnkonventionen... spelas i klassrum för åk 4-6 under våren 2018...

Läs mer »»